Unieke multistep trafo 400V-690V 11kV 3000kVA – 3MW iedere spanning mogelijk

Bij Hofstede Techniek gaat geen uitdaging ons te ver. Maatwerk is waar wij sterk in zijn en aan inventiviteit op gebied van elektrotechniek en op mechanisch vlak geen gebrek. In samenwerking met een verhuur partner ontwikkelde wij een multistep trafo die iedere denkbare spanning van 400V tot 10kV kan genereren. De mogelijkheden zijn ongekend.

Geavanceerde trafo

Deze transformator is uniek in haar soort en mogelijkheden. Een ongekend aantal mogelijkheden van schakelen stelt ons in staat iedere gewenste spanning te realiseren voor test doeleinden en meer stationaire oplossingen. In stappen van 650V kan tot 11kV iedere spanning gemaakt worden. De laagspannings zijde is 400/690V en de techneuten onder ons begrijpen dat de onderlinge schakelingen van invloed zijn op de uiteindelijke spanning, dus er veel meer dan 10 combinaties mogelijk zijn. Met een regelbare voeding kunnen wij met deze trafo op bijna een Volt nauwkeurig iedere spanning maken.

Ingebouwd in 10 ft container

Deze transformator is in een zwaar beveiligde 10 ft container geplaatst. Dit maakt de transformator mobiel, compact, robuust en zeker zo belangrijk, veilig.