Het dienstenpakket van Hofstede Techniek vloeit voort uit meer dan 35 jaar ervaring in grote elektrische installaties.

Trillingsmeting Hofstede Techniek

Conditie monitoring

Uw machines in topconditie houden? Wij helpen u graag om de conditie van uw machines planmatig te monitoren. Samen met u stellen wij een preventief onderhoudsplan op. Daarmee wordt stilstand tot een minimum beperkt en de cost of ownership waar mogelijk verlaagd.

Conditie monitoring

Service & onderhoud

Onze vakbekwame service engineers staan 24/7 voor u klaar. Van proefdraaien en periodiek onderhoud tot aan het oplossen van complexe storingen en een lager wissel op locatie, wij draaien onze handen er niet voor om.

Service & onderhoud
Generator Noodstroom aggregaat service

Revisie

In onze werkplaats in Apeldoorn beschikken wij over alle tools om generatoren, elektromotoren, transformatoren, aggregaten en vermogensschakelaars te reviseren. Ook het wikkelen van generatoren, elektromotoren en transformatoren kunnen wij in eigen huis.

Revisie

Verhuur

Ook voor uw tijdelijke elektrische behoeften is Hofstede Techniek uw partner. Wij verhuren noodstroom aggregaten, belastingweerstanden, compressoren, transformatoren en daarbij behorende machines en onderdelen.

Verhuur oplossingen

Proefstand voor uitgebreide testen

Op onze proefstand kunnen gangbare en bijzondere generatoren, AC-motoren en DC-motoren worden getest. Afwijkende spanningen, grote stromen en niet gangbare frequenties zijn voor onze technici dagelijkse kost.

Proefstand