Persoonlijke advies omtrent elektromotoren

Gezien de enorme diversiteit in elektromotoren is het raadzaam contact op te nemen voor de levertijd en prijs van de motor die u nodig heeft. Hofstede Techniek levert elektromotoren in alle soorten en maten. Zowel AC als DC motoren, in compacte formaten en zware industriële motoren.

Bekijk ons aanbod motoren

Bestel eenvoudig motoren tegen scherpe prijzen. Wilt u advies? schroom niet om contact op te nemen!

Elektromotoren online bestellen

Elektromotoren bestellen

Onze elektromotoren hebben zichzelf in de loop der jaren bewezen en voldoen aan de veel gestelde Europese kwaliteitseisen. Wij leveren 230 Volt eenfase-motoren en 3 fasen motoren. Nadat u de door u gewenst bouwvorm heeft gekozen kunt u het door u gewenste vermogen aangeven, het aantal fasen, het toerental van de elektromotor, de (IEC) bouwmaat.

Ook de door u gewenste reductor in de juiste overbrengingsverhouding is leverbaar. Heeft u een grote motor die u wilt laten reviseren? Bekijk de mogelijkheden voor revisie. Hofstede Techniek is gevestigd in Apeldoorn, maar levert door heel Nederland binnen drie dagen en desgewenst in andere Europese landen.

In onze webshop is slechts een gedeelte van ons leveringsprogramma opgenomen. Naast de getoonde motoren, leveren wij ook RVS elektromotoren ten behoeve van de voedingsmiddelenindustrie. Ook voor bijbehorende frequentieregelaarsschakelaars, of op maat gemaakte aandrijvingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u onze specialisten te raadplegen indien u niet zeker bent van de motor die het best aansluit op uw toepassing.

Wilt u uw elektromotor(en) niet zelf plaatsen? Hofstede Techniek beschikt over gespecialiseerde service monteurs die deze graag voor u aansluit en uiteraard ook test. Ook indien u meerdere motoren voor projectmatige doeleinde nodig heeft, adviseren onze specialisten u graag.

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden? Neem gerust contact met ons op.