Selecteer de bouwvorm van uw elektromotor

Een greep uit ons uit voorraad leverbare assortiment is getoond in onze online catalogus. Profiteer van onze prijs/ kwaliteit verhouding en onze goede bereikbaarheid voor service & advies.

Elektromotoren online bestellen

Onze elektromotoren hebben zichzelf in de loop der jaren bewezen en voldoen aan de veel gestelde Europese kwaliteitseisen. Wij leveren 230 Volt eenfase-motoren en 3 fasen motoren. Nadat u de door u gewenst bouwvorm heeft gekozen kunt u filteren op het door u gewenste vermogen, het aantal fasen, het toerental van de elektromotor, de (IEC) bouwmaat. Indien u een bouwvorm met een flens heeft gekozen, kunt u ook filteren op de diameter van de flens.

Bestel makkelijk en snel uw elektromotor met daarbij de door u gewenste reductor in de juiste overbrengingsverhouding. Heeft u een grote motor die u wilt laten reviseren? Bekijk de mogelijkheden voor revisie. Hofstede Techniek is gevestigd in Apeldoorn, maar levert door heel Nederland binnen drie dagen en desgewenst in andere Europese landen.

In onze webshop is slechts een gedeelte van ons leveringsprogramma opgenomen. Naast de getoonde motoren, leveren wij ook RVS elektromotoren ten behoeve van de voedingsmiddelenindustrie. Ook voor bijbehorende frequentieregelaarsschakelaars, of op maat gemaakte aandrijvingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u onze specialisten te raadplegen indien u niet zeker bent van de motor die het best aansluit op uw toepassing.

Wilt u uw elektromotor(en) niet zelf plaatsen? Hofstede Techniek beschikt over gespecialiseerde service monteurs die deze graag voor u aansluit en uiteraard ook test. Ook indien u meerdere motoren voor projectmatige doeleinde nodig heeft, adviseren onze specialisten u graag.

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden? Neem gerust contact met ons op.