Over hofstede techniek

Technieken van nu met de service die vroeger zo gewoon was!

Elektroservice, elektrotechniek met oog voor service

In 2011 is Hofstede Techniek B.V. met meer dan 35 jaar ervaring in elektrotechniek opgericht door Bert Hofstede. Wij zijn het elektroservice bedrijf dat uw business begrijpt. Door mee te denken met onze klanten, eerlijk advies te geven en vast te houden aan onze servicegerichte instelling, maken wij dagelijks het verschil. Bij alles wat wij voor onze opdrachtgevers mogen creëren, repareren en onderhouden vormen vakmanschap en oog voor detail de basis.

Team Hofstede Techniek

Ons serviceteam bestaat uit drie fulltime service monteurs die dag en nacht op doordeweekse dagen en in het weekend, voor u klaar staan. Onze service rijkt verder dan Nederland of de Benelux. Regelmatig lossen wij storingen op en plegen wij onderhoud aan aggregaten, generatoren, elektromotoren, besturingen en andere elektrische installaties in het buitenland.

Ons team bestaat uit flexibele monteurs die dezelfde servicegerichte aanpak belangrijk vinden als oprichter Bert Hofstede. Daarbij hebben ze allen één ding gemeen en dat is dat zij van hun hobby elektrotechniek hun werk hebben gemaakt. Wij nemen ons werk zeer serieus, maar maken graag plezier op de momenten dat dit kan. Onderling roepen de ervaren monteurs vaak dat ze werken met het werkgenot van vroeger en de techniek van nu.

Elektromotoren webshop

Naast service aan elektromotoren en de revisie van elektromotoren, hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met de toelevering van elektromotoren. Om uw bestelgemak te vergroten, hebben wij in 2016 de webshop van W. Diender uit Venray overgenomen. W. Diender leverde voornamelijk elektromotoren, reductoren, motor schakelaars en frequentieregelaars. Dit leveringsprogramma hebben wij aangevuld met de producten die reeds tot ons productportfolio hoorde. Ook generatorbesturingen, spanningsregelaars en motorverwarmingen kunt u nu online bestellen. Direct uw elektromotor in onze webshop bestellen.

Werkplaats

Vaak kunnen wij een storing aan uw elektromotor, aggregaat, wkk, of andere elektrische installatie op locatie verhelpen. Voor revisie, grote reparaties en complexe modificaties beschikt Hofstede Techniek B.V. over een riante werkplaats in Apeldoorn. In onze werkplaats kunnen wij onder meer elektromotoren, generatoren en transformatoren wikkelen, lakken, drogen, ankers/ rotors balanceren en worden vele reparaties en revisies uitgevoerd.

Educatie

De jeugd is onze toekomst. Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen worden geënthousiasmeerd en praktijk ervaring kunnen opdoen in de elektrotechniek. Wij steken veel tijd in studenten die hun stage volbrengen of onderzoek doen binnen Hofstede Techniek en vinden het geweldig als studenten bereid zijn om te leren en hun handen willen uitsteken. Ons breed georiënteerde service team neemt gedreven studenten graag mee om hen kennis te laten maken met ons fantastische vak. In onze werkplaats krijgen zij doorgaans een project waar zij een machine die wij voor eigen gebruik willen inzetten mogen ontwikkelen of modificeren. Daarbij krijgen studenten de vrijheid om te leren en waarderen wij hun eigen inbreng enorm. In de loop der tijd hebben wij elektrotechniek studenten, mechatronische studenten, werktuigbouwkunde studenten en commerciële studenten in ons team verwelkomd. De wisselwerking tussen een jonge frisse blik op onze organisatie en een actieve bijdrage aan kennisoverdracht is geweldig.

Vacatures

Hofstede Techniek staat altijd open voor gedreven mensen met een passie voor techniek. Bekijk onze vacature pagina voor actuele vacatures.