Hofstede Techniek gaat tot het uiterste.

Verhuur oplossingen op maat!

  • Aggregaten
  • Loadbanks
  • Lichtmasten
  • Omvormers
  • Transformatoren
  • Gelijkrichters
Noodstroom aggregaat verhuur

Heeft u tijdelijk behoefte aan een degelijke energievoorziening? Hofstede Techniek levert precies wat u nodig heeft. Wanneer u het nodig heeft, door heel Europa. Wij beschikken over een breed direct beschikbaar verhuurassortiment. Voor het huren van één aggregaat tot aan een complexe energievoorziening staan wij u bij.

Aggregaat huren
Voor het huren van een aggregaat biedt Hofstede Techniek u veel keuze mogelijkheden. Zowel voor het huren van een aggregaat voor uw evenement als voor het huren van een aggregaat die als noodstroomaggregaat dient bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren aggregaten vanaf 35 KVA tot aan 2MW per stuk. Deze worden door onze klanten voor de meest uiteenlopende doelen ingezet. Van stroomvoorziening tijdens evenementen tot aan bijvoorbeeld een synchrone netovername voor het vervangen van een trafo.

Onze aggregaten zijn voorzien van goede geluidsdemping, waardoor overlast tot een minimum beperkt wordt. Bij terugkomst van een verhuur gelegenheid wordt ons materiaal grondig gecontroleerd, om de bedrijfszekerheid bij de volgende inzet te vergroten. Geniet ongestoord en met een zeker gevoel van onze stroom.

Distributie van stroom
De stroom die wordt opgewekt door het aggregaat dat u huurt, wilt u uiteraard op de door u gewenste plek krijgen. Naast het huren van een aggregaat kunt u bij ons ook terecht voor het huren van kabels, verdeelkasten en schakelkasten. Ons assortiment is zo opgebouwd dat wij in alle gewenste lengtes en diktes kunnen voorzien.

Regelbaar
Van meer dan 35 jaar ervaring profiteert u ook als het gaat om het regelbaar maken van elektriciteit. Tot ons verhuur assortiment behoren ook frequentieregelaars en omvormers. Ook leveren wij geheel op uw wensen afgestemde installaties. Zo komt het geregeld voor dat wij een aggregaat leveren die van 0 tot 400 Volt regelbaar is en verhuren wij zelfs compleet op maat gemaakte producten.