Loadbank test noodstroom aggregaat (NSA) parkeergarage

Noodstroom aggregaten staan op de meest uiteenlopende locaties. Waar sommige aggregaten op goed bereikbare locaties staan, zijn andere aggregaten op minder goed bereikbare locaties opgesteld. Zo verrichten wij onderhoud aan aggregaten die opgesteld staan op het dak van een kantoorpand, op de bovenste verdieping van een kantoorpand en uiteraard ook in parkeergarages. Daarbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Ook het uitvoeren van loadbank testen op deze minder makkelijk bereikbare locaties behoort bij Hofstede Techniek tot de mogelijkheden. In deze blogpost een loadbank test noodstroom aggregaat (NSA) in een parkeergarage uitgelicht.

Op deze foto is een loadbanktest met een Ohmse loadbank van 600 kW te zien. Voor minder makkelijk te bereiken locaties beschikken wij over kleinere loadbanks die gekoppeld kunnen worden om tot grotere vermogens te komen.

Naast Ohmse loadbanks beschikken wij ook over een capacitieve loadbank en een inductieve loadbank.

Wilt u ook een Loadbank test van een noodstroom aggregaat (NSA) in een parkeergarage uitvoeren? Neem geheel vrijblijvend contact op. Uiteraard bent u ook voor het testen van aggregaten op eenvoudiger te bereiken bij ons aan het juiste adres.